odwiedziłem Rzym z Watykanem w jubileuszowym 2000r. - miałem więc możliwość wejścia do każdej z 4 papieskich bazylik przez święte drzwi i pytanie z ciekawości wtedy w bazylice Jana na Lateraniewzdłuż nawy głównej były w madalionach podobizny wszystkich papieży, które oczywiście kończyły się na podobiźnie JPII, ale do końca nawy pozostały tylko 2 puste medaliony jak to wygląda dziś ??? wtedy w nawie nie było miejsca na dalsze więć gdzie umieszczona jest podobizna obecnego Leona???
oczywiście medaliony z podobiznami papieży są w bazylice Pawła Za Murami - no właśnie wtedy były tylko 2 puste bez możliwości dołożenia następnych piszesz o tym końcu świata, więc ponawiam pytanie gdzie znajduje się medalion obecnego papieża ?? (ale nie na Lateranie, a Za Murami)
odwiedziłem Rzym z Watykanem w jubileuszowym 2000r. - miałem więc możliwość wejścia do każdej z 4 papieskich bazylik przez święte drzwi i pytanie z ciekawości wtedy w bazylice Jana na Lateraniewzdłuż nawy głównej były w madalionach podobizny wszystkich papieży, które oczywiście kończyły się na podobiźnie JPII, ale do końca nawy pozostały tylko 2 puste medaliony jak to wygląda dziś ??? wtedy w nawie nie było miejsca na dalsze więć gdzie umieszczona jest podobizna obecnego Leona???
oczywiście medaliony z podobiznami papieży są w bazylice Pawła Za Murami - no właśnie wtedy były tylko 2 puste bez możliwości dołożenia następnych piszesz o tym końcu świata, więc ponawiam pytanie gdzie znajduje się medalion obecnego papieża ?? (ale nie na Lateranie, a Za Murami)
Tak, wkleiłem zdjęcia we wszystkich postach. Ciekawe, czy się utrzymają...
Piea
Widzę wszystkie foty
No trip no life
W poście nr 9 nie widzę fotek, w pozostałych wszystko ok.
Przed chwilą sprawdziłem. Wszystkie fotki (także w poście 9) są widoczne.
Niestety, pomimo tego, że dwukrotnie wstawiałem niewidoczne zdjęcia, po paru dniach one znikają. Niestety, nie wiem dlaczego...
Achernar, czy udostępniłeś na nowo Album z fotkami z Rzymu w Google ?
No trip no life
ale dałem ciała
oczywiście medaliony z podobiznami papieży są w bazylice Pawła Za Murami - no właśnie wtedy były tylko 2 puste bez możliwości dołożenia następnych piszesz o tym końcu świata, więc ponawiam pytanie gdzie znajduje się medalion obecnego papieża ?? (ale nie na Lateranie, a Za Murami)papuas
Tak, udostępniłem albumy na youtube i ponownie wkleiłem zdjęcia. Powinno być ok.
Nie wiem. Pewnie nie zwróciłem na to uwagi.