--------------------

Rzymskie wakacje 2026.

44 wpisów / 0 nowych
Ostatni wpis
Strony
achernar51swiat
Obrazek użytkownika achernar51swiat
Ostatnio: 13 godzin 41 minut temu

Asia-A :

Zdjęcia w poście pierwszym widzę, czy w kolejnych postach wklejałeś zdjęcia z innego albumu?

Tak, wkleiłem zdjęcia we wszystkich postach. Ciekawe, czy się utrzymają...

Piea
Obrazek użytkownika Piea
Ostatnio: 1 dzień 14 godzin temu

achernar51swiat :

Piea :

achernar51swiat :

Nel :

Achernar, mysle że wujek Google coś namieszał  z fotkami. Udostępnij album ( czy albumy jeśli masz dwa)  jeszcze raz . Powinno pomóc.

Pytanie od Pieii masz w poście nr 10 relacji. Udostępniłam go jeszcze raz w poście nr 23. Przewiń do góry i zobaczysz post nr 23 i pytanie Pieii

OK. Dzięki za radę. Spróbuję tak zrobić. A na ten post nr. 10 w międzyczasie już odpowiedziałem...

achernar,  przeszukałam relację i nigdzie, w żadnym poście nie znalazłam odpowiedzi na #10 Sad 

Odpowiedź jest w poście #21

dzięki achernar; jakies "czary" sie tu dzieją...., Shok sprawdzałam wczesniej i nie było! Unknw

Piea

Nel
Obrazek użytkownika Nel
Ostatnio: 17 godzin 10 minut temu
admin

Widzę wszystkie foty

No trip no life

Asia-A
Obrazek użytkownika Asia-A
Ostatnio: 3 godziny 5 minut temu

W poście nr 9 nie widzę fotek, w pozostałych wszystko ok.

Bye Zobacz mnie na Facebooku Relaks na drutach! Yes 3

achernar51swiat

Asia-A :

W poście nr 9 nie widzę fotek, w pozostałych wszystko ok.

Przed chwilą sprawdziłem. Wszystkie fotki (także w poście 9) są widoczne.

achernar51swiat

Niestety, pomimo tego, że dwukrotnie wstawiałem niewidoczne zdjęcia, po paru dniach one znikają. Niestety, nie wiem dlaczego...

Nel
Obrazek użytkownika Nel
Ostatnio: 17 godzin 10 minut temu
admin

Achernar, czy udostępniłeś na nowo Album z fotkami z Rzymu w Google ?

No trip no life

papuas
Obrazek użytkownika papuas
Ostatnio: 1 godzina 25 minut temu

ale dałem ciała        Biggrin               

papuas :

odwiedziłem Rzym z Watykanem w jubileuszowym 2000r. - miałem więc możliwość wejścia do każdej z 4 papieskich bazylik przez święte drzwi  i pytanie z ciekawości   wtedy w bazylice Jana na Lateraniewzdłuż nawy głównej były w madalionach podobizny wszystkich papieży, które oczywiście kończyły się na podobiźnie JPII, ale do końca nawy pozostały tylko 2 puste medaliony   jak to wygląda dziś ???   wtedy w nawie nie było miejsca na dalsze  więć gdzie umieszczona jest podobizna obecnego Leona???

oczywiście medaliony z podobiznami papieży są w bazylice Pawła Za Murami - no właśnie wtedy były tylko 2 puste bez możliwości dołożenia następnych    piszesz o tym końcu świata, więc ponawiam pytanie  gdzie znajduje się medalion obecnego papieża ??  (ale nie na Lateranie, a Za Murami)

papuas

achernar51swiat

Nel :

Achernar, czy udostępniłeś na nowo Album z fotkami z Rzymu w Google ?

Tak, udostępniłem albumy na youtube i ponownie wkleiłem zdjęcia. Powinno być ok.

achernar51swiat

papuas :

ale dałem ciała        Biggrin               papuas :

odwiedziłem Rzym z Watykanem w jubileuszowym 2000r. - miałem więc możliwość wejścia do każdej z 4 papieskich bazylik przez święte drzwi  i pytanie z ciekawości   wtedy w bazylice Jana na Lateraniewzdłuż nawy głównej były w madalionach podobizny wszystkich papieży, które oczywiście kończyły się na podobiźnie JPII, ale do końca nawy pozostały tylko 2 puste medaliony   jak to wygląda dziś ???   wtedy w nawie nie było miejsca na dalsze  więć gdzie umieszczona jest podobizna obecnego Leona???

oczywiście medaliony z podobiznami papieży są w bazylice Pawła Za Murami - no właśnie wtedy były tylko 2 puste bez możliwości dołożenia następnych    piszesz o tym końcu świata, więc ponawiam pytanie  gdzie znajduje się medalion obecnego papieża ??  (ale nie na Lateranie, a Za Murami)

Nie wiem. Pewnie nie zwróciłem na to uwagi.

Strony

Wyszukaj w trip4cheap