--------------------

Rzymskie wakacje 2026.

44 wpisów / 0 nowych
Ostatni wpis
Strony
achernar51swiat
Obrazek użytkownika achernar51swiat
Ostatnio: 14 godzin 58 minut temu

Piea :

o Łał!!! fenomenalna relacja! lepsza niż iformacje z przewodnika z całym mnóstwem Rzymu w Rzymie! Good

dzięki serdeczne; wydrukuję sobie i bedę miała gotowca jak juz tam dotrę ponownie... może w tym roku? 

(ps. a moje pytanko z #10 chyba Ci umknęło....? Sad

Miło mi, że relacja z Rzymu się podobała. Przyznam się, że Twoje pytanko z #10 mi uciekło. Czy możesz je przypomnieć? Pozdrawiam serdecznie.:)

Nel
Obrazek użytkownika Nel
Ostatnio: 18 godzin 27 minut temu
admin

Piea :

tak na świeżo podpytam: jaki jest obecnie koszt biletu per capita do Kapilicy Sykstyńskiej i Koloseum? 

Achernar wklejam ci dla ułatwienia pytanie Pieii z posta nr 10

No trip no life

achernar51swiat

Nel :

Piea :

tak na świeżo podpytam: jaki jest obecnie koszt biletu per capita do Kapilicy Sykstyńskiej i Koloseum? 

Achernar wklejam ci dla ułatwienia pytanie Pieii z posta nr 10

Nel, nie wiem co się dzieje już po raz drugi zniknęła część zdjęć z mojej relacji, a zamiast nich pojawiły się jakieś dziwne uwagi (że może to być zdjęcie z Placu Hiszpańskiego, Panteonu itp. , mimo, że zdjęcia przedstawiają zupełnie inne obiekty i jest pod nimi opis). Gdy wklejałem na nowo właściwe zdjęcia, to utrzymywały się w relacji jedynie kilka dni. Dotyczy to relacji z pierwszych trzech dni pobytu w Rzymie (relacji z bazylik św. Piotra, św. Pawła za Murami. św. Jana na Lateranie, św. Marii Większej, Ogrodów i Muzeów Watykańskich).O co tu chodzi?

Pytania Pieii też nie otrzymałem...

Pozdrawiam. Biggrin

papuas
Obrazek użytkownika papuas
Ostatnio: 21 minut 48 sekund temu

no fakt - obejrzałam wszystkie Twoje foto, a teraz widzę jedynie opisy co na fotce może być   Sad

papuas

Nel
Obrazek użytkownika Nel
Ostatnio: 18 godzin 27 minut temu
admin

Achernar, mysle że wujek Google coś namieszał  z fotkami. Udostępnij album ( czy albumy jeśli masz dwa)  jeszcze raz . Powinno pomóc.

Pytanie od Pieii masz w poście nr 10 relacji. Udostępniłam go jeszcze raz w poście nr 23. Przewiń do góry i zobaczysz post nr 23 i pytanie Pieii

No trip no life

achernar51swiat

papuas :

no fakt - obejrzałam wszystkie Twoje foto, a teraz widzę jedynie opisy co na fotce może być   Sad

I to bezsensowne opisy. Np. pod zdjęciami z Placu św. Piotra, czy z Bazyliki św. Pawła za Murami (pod którymi były właściwe opisy!) jest sugestia, że może to być Plac Hiszpański lub Panteon...

achernar51swiat

Nel :

Achernar, mysle że wujek Google coś namieszał  z fotkami. Udostępnij album ( czy albumy jeśli masz dwa)  jeszcze raz . Powinno pomóc.

Pytanie od Pieii masz w poście nr 10 relacji. Udostępniłam go jeszcze raz w poście nr 23. Przewiń do góry i zobaczysz post nr 23 i pytanie Pieii

OK. Dzięki za radę. Spróbuję tak zrobić. A na ten post nr. 10 w międzyczasie już odpowiedziałem...

Asia-A
Obrazek użytkownika Asia-A
Ostatnio: 4 godziny 22 minuty temu

Zdjęcia w poście pierwszym widzę, czy w kolejnych postach wklejałeś zdjęcia z innego albumu?

Bye Zobacz mnie na Facebooku Relaks na drutach! Yes 3

Piea
Obrazek użytkownika Piea
Ostatnio: 1 dzień 15 godzin temu

achernar51swiat :

Nel :

OK. Dzięki za radę. Spróbuję tak zrobić. A na ten post nr. 10 w międzyczasie już odpowiedziałem...

achernar,  przeszukałam relację i nigdzie, w żadnym poście nie znalazłam odpowiedzi na #10 Sad 

Piea

achernar51swiat

Piea :

achernar51swiat :

Nel :

achernar,  przeszukałam relację i nigdzie, w żadnym poście nie znalazłam odpowiedzi na #10 Sad 

Odpowiedź jest w poście #21

Strony

Wyszukaj w trip4cheap