tak na świeżo podpytam: jaki jest obecnie koszt biletu per capita do Kapilicy Sykstyńskiej i Koloseum?
Achernar wklejam ci dla ułatwienia pytanie Pieii z posta nr 10
Nel, nie wiem co się dzieje już po raz drugi zniknęła część zdjęć z mojej relacji, a zamiast nich pojawiły się jakieś dziwne uwagi (że może to być zdjęcie z Placu Hiszpańskiego, Panteonu itp. , mimo, że zdjęcia przedstawiają zupełnie inne obiekty i jest pod nimi opis). Gdy wklejałem na nowo właściwe zdjęcia, to utrzymywały się w relacji jedynie kilka dni. Dotyczy to relacji z pierwszych trzech dni pobytu w Rzymie (relacji z bazylik św. Piotra, św. Pawła za Murami. św. Jana na Lateranie, św. Marii Większej, Ogrodów i Muzeów Watykańskich).O co tu chodzi?
no fakt - obejrzałam wszystkie Twoje foto, a teraz widzę jedynie opisy co na fotce może być
I to bezsensowne opisy. Np. pod zdjęciami z Placu św. Piotra, czy z Bazyliki św. Pawła za Murami (pod którymi były właściwe opisy!) jest sugestia, że może to być Plac Hiszpański lub Panteon...
Miło mi, że relacja z Rzymu się podobała. Przyznam się, że Twoje pytanko z #10 mi uciekło. Czy możesz je przypomnieć? Pozdrawiam serdecznie.:)
Achernar wklejam ci dla ułatwienia pytanie Pieii z posta nr 10
No trip no life
Nel, nie wiem co się dzieje już po raz drugi zniknęła część zdjęć z mojej relacji, a zamiast nich pojawiły się jakieś dziwne uwagi (że może to być zdjęcie z Placu Hiszpańskiego, Panteonu itp. , mimo, że zdjęcia przedstawiają zupełnie inne obiekty i jest pod nimi opis). Gdy wklejałem na nowo właściwe zdjęcia, to utrzymywały się w relacji jedynie kilka dni. Dotyczy to relacji z pierwszych trzech dni pobytu w Rzymie (relacji z bazylik św. Piotra, św. Pawła za Murami. św. Jana na Lateranie, św. Marii Większej, Ogrodów i Muzeów Watykańskich).O co tu chodzi?
Pytania Pieii też nie otrzymałem...
Pozdrawiam.
no fakt - obejrzałam wszystkie Twoje foto, a teraz widzę jedynie opisy co na fotce może być
papuas
Achernar, mysle że wujek Google coś namieszał z fotkami. Udostępnij album ( czy albumy jeśli masz dwa) jeszcze raz . Powinno pomóc.
Pytanie od Pieii masz w poście nr 10 relacji. Udostępniłam go jeszcze raz w poście nr 23. Przewiń do góry i zobaczysz post nr 23 i pytanie Pieii
No trip no life
I to bezsensowne opisy. Np. pod zdjęciami z Placu św. Piotra, czy z Bazyliki św. Pawła za Murami (pod którymi były właściwe opisy!) jest sugestia, że może to być Plac Hiszpański lub Panteon...
OK. Dzięki za radę. Spróbuję tak zrobić. A na ten post nr. 10 w międzyczasie już odpowiedziałem...
Zdjęcia w poście pierwszym widzę, czy w kolejnych postach wklejałeś zdjęcia z innego albumu?
achernar, przeszukałam relację i nigdzie, w żadnym poście nie znalazłam odpowiedzi na #10
Piea
Odpowiedź jest w poście #21