niech się dzieje wola niebios, co będzie to będzie w sensie: "czy wypali czy się rozwali" ? to prośba o wskok na odliczankę: 14 dni: wiosna radosna - powrót na Bałkany...
Wow, no gratulacje kolejnej podróży !! Super . Chyba zapowiada sie u ciebie kolejny rok rekorordowo podróżniczy ha ha. Opowiadaj więc co to za wycieczka ? z mężem czy koleżanką ?
NOWOŚĆ!!! Piea- 14 dni: wiosna radosna - powrót na Bałkany...
Wow, no gratulacje kolejnej podróży !! Super . Chyba zapowiada sie u ciebie kolejny rok rekorordowo podróżniczy ha ha. Opowiadaj więc co to za wycieczka ? z mężem czy koleżanką ?
Neluś, no bez przesady... raptem 2 wyjazdy to wynik daleki do jakiegokolwiek rekordu :):):)
(ps. to nie wycieczka, tylko leniwy pobyt hotelowy i ewentualnie jakies indywidualne szwędaczki na miejscu (ha ha, a no starość przyszła, więc w tym roku póki co więcej hotelowego wypoczynku niż aktywniejszych i intensywniejszych objazdówek ;
(ps2: to wyjazd z serii babskich, ale tym razem z inną koleżanką; moja podróżniczo szalona przyjaciółka ma na tegoroczny maj inne plany... bardziej rodzinne)
Asiu bardzo, bardzo ci zazdroszczę tego deszczu. U mnie totalna pustynia , zamiast ziemi piasek. Tej wiosny nie było porządego deszczu, pare razy trochę pokapało i to wszystko. Jeszcze tak suchej wiosny nie widziałam. A do tego przymrozki w nocy w zeszłym tygodniu zrobiły swoje
Dana, twój wyjazd do Austrii aktualny ?
Piea, to gdzie konkretnie jedziecie, w sensie jaki kraj wybrałyście ?
Z lekkim poślizgiem wpadam z kilkoma zdjęciami z Berlina - tam to dopiero patelnia była śmiało mogę powiedzieć, że pierwszy i ostatni raz jechałam pociągiem, autobusem nigdy takich opóźnień nie miałam jak teraz...Cóż, przynajmniej trochę sobie poczytałam w trakcie
No chyba nie myśleliście, że odpuszczę jakiekolwiek targi staroci, co?
niech się dzieje wola niebios, co będzie to będzie w sensie: "czy wypali czy się rozwali" ?
to prośba o wskok na odliczankę: 14 dni: wiosna radosna - powrót na Bałkany...
Piea
WTOREK
5 MAJA
125 dzień roku
Imieniny obchodzą: Irena, Waldemar, Gotard
Dana - 97 dni - "A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój" - Chiny i Japonia z córką
Dana - 17 dni - Namibia, Botswana i Zimbabwe ( Wodospady Wiktorii)
Asia-A - 14 dni - firmowe spotkanie ponownie w Szczyrku
Dana - 6 dni - wizyta w Linzu i zwiedzanie Austrii
[/quote]
No trip no life
Piea,
No trip no life
(ps. to nie wycieczka, tylko leniwy pobyt hotelowy i ewentualnie jakies indywidualne szwędaczki na miejscu (ha ha, a no starość przyszła, więc w tym roku póki co więcej hotelowego wypoczynku niż aktywniejszych i intensywniejszych objazdówek
;
(ps2: to wyjazd z serii babskich, ale tym razem z inną koleżanką; moja podróżniczo szalona przyjaciółka ma na tegoroczny maj inne plany... bardziej rodzinne)
Piea
ŚRODA
6 MAJA
126 dzień roku
Imieniny obchodzą: Bartłomiej, Benedykta, Domagniew,
Dana - 96 dni - "A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój" - Chiny i Japonia z córką
Dana - 16 dni - Namibia, Botswana i Zimbabwe ( Wodospady Wiktorii)
Asia-A - 13 dni - firmowe spotkanie ponownie w Szczyrku
NOWOŚĆ!!! Piea- 13 dni: wiosna radosna - powrót na Bałkany...
Dana - 5 dni - wizyta w Linzu i zwiedzanie Austrii
No trip no life
CZWARTEK
7 MAJA
127 dzień roku
Imieniny obchodzą: Róża, Gizela
Dana - 95 dni - "A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój" - Chiny i Japonia z córką
Dana - 15 dni - Namibia, Botswana i Zimbabwe ( Wodospady Wiktorii)
Asia-A - 12 dni - firmowe spotkanie ponownie w Szczyrku
NOWOŚĆ!!! Piea- 12 dni: wiosna radosna - powrót na Bałkany...
Dana - 4 dni - wizyta w Linzu i zwiedzanie Austrii
No trip no life
Witam czwartkowo.
Hej, jak tam u was pogoda? u mnie popadało i ogródek solidnie podlany. Nic tak nie podleje roślin jak dłuższy niezbyt mocny deszcz.
Piea napisz coś o Twojej bałkańskiej wycieczce, gdzie masz zaplanowany pobyt?
Miłego dzionka
PIĄTEK
8 MAJA
128 dzień roku
Imieniny obchodzą: Stanisław, Stanisława, Michał
Dana - 94 dni - "A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój" - Chiny i Japonia z córką
Dana - 14 dni - Namibia, Botswana i Zimbabwe ( Wodospady Wiktorii)
Asia-A - 11 dni - firmowe spotkanie ponownie w Szczyrku
NOWOŚĆ!!! Piea- 11 dni: wiosna radosna - powrót na Bałkany...
Dana - 3 dni - wizyta w Linzu i zwiedzanie Austrii
No trip no life
Dzień dobry,
Asiu bardzo, bardzo ci zazdroszczę tego deszczu. U mnie totalna pustynia , zamiast ziemi piasek. Tej wiosny nie było porządego deszczu, pare razy trochę pokapało i to wszystko. Jeszcze tak suchej wiosny nie widziałam. A do tego przymrozki w nocy w zeszłym tygodniu zrobiły swoje
Dana, twój wyjazd do Austrii aktualny ?
Piea, to gdzie konkretnie jedziecie, w sensie jaki kraj wybrałyście ?
No trip no life
Z lekkim poślizgiem wpadam z kilkoma zdjęciami z Berlina - tam to dopiero patelnia była
śmiało mogę powiedzieć, że pierwszy i ostatni raz jechałam pociągiem, autobusem nigdy takich opóźnień nie miałam jak teraz...Cóż, przynajmniej trochę sobie poczytałam w trakcie
No chyba nie myśleliście, że odpuszczę jakiekolwiek targi staroci, co?